Luodikkokisat 16.6

Luodikkokisat 16.6. klo 10.00 Hanhilammella. Osanottomaksu 10 €.

Kategoria(t): Tiedote

Tienvarsien siivoustalkoot 15.5

Perinteiset tienvarsien siivoustalkoot on tiistaina 15.5.

Siivotaan porukalla lähialueiden tienvarret puhtaiksi talven aikana kertyneistä roskista. Siivoaminen tapahtuu vapaamuotoisesti oman aikataulun mukaan. Siivouksen jälkeen kokoonnutaan Syrjäpuron laavulla klo 18:30 jälkeen. Kylätoimikunta tarjoaa makkaraa, mehua ja kahvia.

Pyydä naapuritkin mukaan!

Tervetuloa!

Kategoria(t): Tiedote

Viitaan koulupiirin kyläkirja – osta omaksi!

Viitaan koulupiirin kyläkirja on julkaistu vuonna 2009. Kirjan on toimittanut Anja Tšokkinen ja lisäksi kirjaa on ollut ideoimassa työryhmä, joka koostui entisistä Viitaan koulun oppilaista.  Kirjan kokoaminen kesti useita vuosia. Työryhmä haastatteli kirjaa varten kyläläisiä. Lisäksi on käytetty valtakunnallisia ja paikallisia arkistoja, lehtiä, kirjallisuutta sekä talojen kaapeista löytyneitä asiakirjoja.

Kirja sisältää monipuolisesti tietoa Viitaan kylän historiasta: kirjassa on käsitelty muun muassa kylän liikenneoloja, toimeentuloa, sota-aikaa ja Viitaan koulua sekä muita kylään liittyviä teemoja. Kirjassa on  esitelty myös Viitaan talot, tilat ja asukkaat.

Kirjan voi tilata Martti Heiskaselta p. 0500 335 525 tai täyttämällä yhteystietolomakkeen stä. Kirja hinta on 40,00€. Mahdolliset postikulut maksaa tilaaja.

Kategoria(t): Tiedote

Jumppa torstaisin klo 19:30

Viitaan kyläläisten jumppa alkaa torstaina 21.9.2017 klo 19:30 Soinlahden koululla.

Jumppaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kaiken kuntoiset ihmiset kylältä ja kauempaakin. Jumppa on aina torstaisin klo 19:30-20.30 Soinlahden koululla. Koulujen loma-aikoina jumppaa ei ole. Yleensä syksyn viimeinen jumppa on jotain erikoisempaa, esim. keilausta tms.

Jumpan vuosimaksu on 30 €/talous.

Tervetuloa!

t. Kylätoimikunta

Kategoria(t): Tiedote

Kylän sähköpostiosoite on muuttunut

Viitaan kylän sähköpostiosoite on muuttunut. Uusi osoite on Gmailin postilaatikossa eli viitaankyla@gmail.com.

Kategoria(t): Tiedote